Tietoja minusta

Oma kuva
22 -vuotias Ituhippi vegaanisaarnaaja, tekstiili- ja vaatetusalan ensimmäisen vuoden opiskelija, hortoilija. Harrastan käsitöitä lähes kaikissa sen muodoissaan hermojen salliessa. Asutan opiskelijalukaalia Espoossa avopuolisoni ja ranskanbulldoggi Hertan kanssa. Päiväunia nään omasta pipertely-yrityksestä, omakotitalosta ja auvoisesta perhe-elämästä.

tiistai 6. lokakuuta 2015

Testailua ja ideointia

Nyt kävi niin, että työharjoittelu Kretonkissa keskeytyi syystä X, ja tulin tänne Soukan tekstiilipajalle suorittamaan harjoittelun loppuun. On ihana nähdä vanhoja tuttuja ohjaajia :) Tuntuu muutenkin tosi rennolta eikä stressaa enää ollenkaan. Jäljellä on oikeestaan vaan tosi paha väsymys ja odotan malttamattomana syyslomaa ja sitä että saan rauhassa touhuta koirien kanssa ulkona kirpeessä syksyisessä säässä koko loman. 
Tänään oli oikeesti jo talven merkit ilmassa; -1 astetta aamulla sekä jääpuikkosormet. Ihmiset linja-autoissa kaivelevat räkärättejä taskun syövereistä ja yskivät hihan pieluksiin. Ja jotku vielä väittävät tykkäävänsä talvesta.
Pajalla yritän suunnitella messumatosta mukinsuojusta koulumme Henricus ravintolan mukeille joissa ei jostain syystä ole korvaa(!?!?!?!) ja kuuman juoman ryystäminen ei siis onnistu tällä hetkellä ilman sormien polttamista. Rajoituksia tähän ideointiin tuo mukinsuojuksien määrä ja tavoitteena olisi valmistaa n.200 suojusta. Eli mikään pienenpieni yksityiskohtainen nypläys ei onnistu, vaan tuotteen tulisi olla helposti kaikkien valmistettavissa. Pesin ja prässäsin painetut messumatot 60 asteessa ja tein havaintoja mitä millekkin materiaalille käy.  Kuvapläjäys ideoimistamme suojuksista: 

Kirjailu kokeilua







Tästä tyhjästä messumatosta lähdettiin liikkeelle..

 





Villalangalla koristelua



 




  
Näille kolmelle painetulle versiolle kävi valitettavasti niin, että värit peseytyi pois. Olin pienissä innostuksissani mennyt ottamaan ihan vaan ekan väripurkin ja painanut niillä kysymättä ensin värivastaavaltamme Emmiltä.. ups! Seuraavan koepainon tein ihan oikeilla väreillä (synteettisille kuiduille tarkoitetuilla) ja värit kestivät kiinnityksen sekä konepesun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti