Tietoja minusta

Oma kuva
22 -vuotias Ituhippi vegaanisaarnaaja, tekstiili- ja vaatetusalan ensimmäisen vuoden opiskelija, hortoilija. Harrastan käsitöitä lähes kaikissa sen muodoissaan hermojen salliessa. Asutan opiskelijalukaalia Espoossa avopuolisoni ja ranskanbulldoggi Hertan kanssa. Päiväunia nään omasta pipertely-yrityksestä, omakotitalosta ja auvoisesta perhe-elämästä.

perjantai 5. helmikuuta 2016

Jakkua ja sata muuta

Joulun jälkeen on alkanut täystohina jakun merkeissä. Me harjoitellaan jakun, hihan sekä kauluksen kaavoitusta ja muotoilua, sekä ompelemme jakun prototyypin omista mitoistamme jossa on klassinen herrainkaulus.
Ettei hommat kävisi liian helpoiksi, suunnittelemme samalla asiakkaan jakkua, sekä teemme useamman ompeluharjoituksen jakkutaskuja. Miulle tyypilliseen tapaani, hoidan rästejä tämän kiireellisen aikataulun ohella. Tasapainottelu kahden työn, koulun ja kodin ohella ei oo aina helppoa. Nyt kuitenkin helpottaa, sillä lopetin toisessa työpaikassa, mutta edelleenkin miut voi bongata OmniaShopin tiskin takaa!
Ps. Nyt meillä siellä shopilla on mahdollisuus tehdä ystävänpäivä kortteja, ja jokainen askarreltu kortti lahjoitetaan Rinnekoti-Säätiölle :) 













Muistakaa leipoa laskiaspullia, meillä ne leivottiin ja syötiin heti. Vegaanisia nämäkin, tietysti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti